Project Description

Threading - uklanjanje i oblikovanje obrva koncem

Threading

Threading, odnosno metoda uklanjanja dlačica sa lica koncem potječe iz Indije i to je najstarija metoda uklanjanja dlaka. Skidanje dlaka koncem donosi dobre rezultate kod sitnih dlačica na licu.

Trenutno jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana.

Naruči se

Threading se najčešće koristi za oblikovanje obrva. Ovaj tretman uklanjanja dlačica postao popularan zahvaljujući tome što, za razliku od čupanja pincetom, threading obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka dlačice sve odjednom. Lakše je oblikovati obrve, a ujedno i ubrzava sam postupak.

Kod odluke na tretman threadinga važne je da vaša kozmetičarka im bar nekoliko godina iskustva. Nedostatak iskustva može dati neželjene rezultate: nejednake obrvea, lomljenje dlačica na površini umjesto čupanje zajedno s korijenom, što može uzrokovati urasle dlačice, nepotrebnu bol i iritaciju.

Threadingom se osim oblikovanja obrva uklanjaju i dlačice na nadusnicama, bradi, pa i cijelom licu. Mogu se tretirati dlačice duljine već od 1mm.

Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena. Threadingom se dobiva puno precizniji oblik nego čupkanjem pincetom ili voskom jer je moguće odstraniti samo jednu dlačicu ili cijeli red dlačica odjednom, te se tako dobiva vrlo precizan tkzv. ”arch” efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i čak daje efekt liftinga.

Pogodno je i za žene i za muškarce koji preferiraju režim prirodne ljepote, jer se ne koriste nikakvi proizvodi tijekom tretmana već se koža dezinficira prije i poslije tretmana i nanosi aloe vera gel.