Project Description

MESOSCIENCE by SKEYNDOR

Je sredstvo virtualne mezoterapije koje kombinira učinke 4 vrste struje kako bi se pojačali i umnožili učinci terapije virtualnom „iglom“.

Mesoscience tretman za učvrščivanje, protiv strija i za remodeliranje

Mezokozmetički tretman učvrščivanja tijela koji djeluje na tkivo kojemu se čvrstoća smanjila zbog starenja, trudnoće i dijeta za mršavljenje. Ojačava elastičnost kože trbuha, unutarnjih dijelova bedara i pazuha. Silueta poprima pravilan oblik, a izgled kože vidljivo se poboljšava. Idealan tretman za uklanjanje strija i ožiljaka.

Mesoscience by Skeyndor

Multivitaminsko izbjeljivanje kože mesobright vitamin C

Mezokozmetički tretman kojim se izbjeljuje koža na hiperpigmentiranim područjima. Aktivni sastojci balansiraju tonus, ublažavaju tamne mrlje i usporavaju njihovo ponovno pojavljivanje. Visoki udio vitamina C pomaže stimulaciju kolagena, aktivira prirodnu obranu kože i vraća čvrstoću. Daje sjaj licu, te je koža nakon tretmana sjajna i glatka.

Mesoscience tretman remodeliranja, redukcije – mesoslim

Tzv. Body reducing mezokozmetički tretman djeluje na tri procesa koji povećavaju pojavu narančine kore: nedostatan mikrocirkulacijski povratni mikrosistem, neuravnoteženu lipozu/lipogenezu i učinak tjelesne kompenzacije.

Specifični lifting lica mesolift

Mezokozmetički tretman za stvaranje trajnog osjećaja „liftinga“ kože. Proizvod sadrži dvije komponente koje stvaraju višestruki učinak liftinga progresivnog intenziteta (makro i mikro lifting) na različitoj dubini, koji sjedinjeni, rezultiraju primjetnim, trodimenzionalnim osjećajem „liftinga“, duljeg trajanja.

Mesoscience tretman za punjenje bora mesofiller

Mezokozmetički tretman, posebno formuliran za omekšavanje bora i mimičkih crta lica te za povećanje čvrstoće lica, vrata i dekoltea. Njegovi aktivni sastojci obnavljaju međustaničnu komunikaciju i potiču neosintezu elemenata koji čine matricu strukture kože: kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu. Tretman je idealan za stariju kožu i kožu ostarjelu od utjecaja sunca.